Rólunk

“A művészet adta, a természet ihlette, a technológia alkotta.”

Balogh Levente 

Tulajdonos

Missziónk

Amikor a szépségről beszélünk, általában Aphrodité jut az eszünkbe a görög mitológiából, mint a szerelem és a szépség istennője. Azt viszont már kevesen tudják, hogy a tenger hullámaiból életre kelt istennő neve a születésére utal, hiszen az „aphrosz” szó görögül habot jelent. Úgyis mondhatnánk: Aphrodité a természetnek köszönheti angyali szépségét. Missziónk nem más, mint a természetesség, az innováció és a hatékonyság ötvözése, amit egy olyan bőrápolási kollekcióban álmodtunk meg, amely a természet erejével a technológiai lehetőségeket maximálisan kamatoztatva segít a mindennapi szépségápolásban. Úgy gondoljuk, hogy a természettől kapott szépséget csakis a természet erejével őrizhetjük meg.

Vízangyal Szalon belső 3

A márkáról

A Szentkirályi Ásványvíz-alapú hidratáló babafürdető és samponok, testápolók, kézkrémek, frissítő tusfürdők, szappanok és kollagénes italok az ásványvíz tisztaságával hozzák el a természetesség élményét. Balogh Levente – a márka alapítója – már évek óta azon dolgozik profi szakemberek segítségével, hogy a kincset érő Szentkirályi Ásványvizet ne csupán belső, de külső felhasználásra is hasznosítani lehessen. A jégkorszaki lencséből származó ásványvíz a legszigorúbb ellenőrzések mentén kerül a palackokba, és most már a bőrtápláló összetevők (urea, sheavaj, szőlőmagolaj, argánolaj) mellé felsorakozva a szépségápolási termékekbe is. A Vízangyal szépségápolási kollekciója négy termékcsaládból áll, úgy mint az Aquatic Blue, Hydro Fresh, Floral Empire és a Vízangyalka melyek a következő termékekben öltenek testet: tusfürdő, testápoló, arckrém, kézkrém, folyékony szappan, kollagénes ital és a babafürdető és sampon.
A Vízangyal első termékeinek piacra dobása után megnyitotta kapuit egy olyan életmódközpont, ahol a külső és belső hidratálást egy helyen élvezhetik a vendégek. A Vízangyal Health & Beauty Center a hét minden napján várja a feltöltődni vágyókat.

Sajtótájékoztató

2022. decemberében megjelentek az új AquAngel zero kollagénes italok, továbbá a Vízangyal beauty kollagénes peptidek.
A termékek debütálását egy ünnepélyes keretek között megtartott sajtórendezvényen jelentettük be. Hoztunk egy kis betekintést nektek, hogy hogyan is zajlott eseményünk.

Rólunk mondták!

Ha Neked is örömet tudtunk szerezni a Vízangyal kozmetikai termékekkel vagy a Vízangyal Health & Beauty Centerben igénybe vett szolgáltatásainkkal, akkor leköteleznél minket, ha egy pár mondatban elküldenéd a véleményedet.

A leveledet az info@vizangyal.hu címre várjuk.

Olvasd el mit mondtak rólunk!

white

Nagyon elégedett vagyok a minőségi kezelésekkel és termékekkel, biztosan visszatérő vendég leszek.

5/5
-Kovács Adrienn