Száraz a bőröd? Íme néhány biztos tipp ellene!

Vízangyal blog képek

A bőr rendkívüli szárazsága akár kellemetlen helyzetbe is hozhat, hiszen amellett, hogy  viszkethet, éghet, nem kimondottan szép összképet ad egy igényes megjelenésnek. Összegyűjtöttünk nektek pár tippet, melyek segíthetnek visszanyerni bőröd puhaságát.

Időjárással változik

Télen szinte elkerülhetetlen a hideg levegő, az erős, szeles időjárás miatt, hogy minket is utolérjen a bőrszárazság.  A környezeti  hatásokon kívül azonban vitaminhiány, vagy a nem megfelelő folyadékbevitel is állhat emögött.

Mit kell tenned, hogy bőröd visszanyerje nedvességét, rugalmasságát?

A hűvösebb napokon nem csak külsőleg óvhatod tested érzékenyebb területeit a megfelelő ruhadarabok viselésével, hanem belsőleg is, a megfelelő vitamin-, és folyadékbevitellel. A testápolók, hidratálókrémek használata során érdemes odafigyelni arra, hogy bizonyos természetes összetevők kiemelten jó hatással vannak a száraz, kirepedezett bőrre. Melyek ezek?

  • Aloe vera:

Ez a növény már évtizedek óta meghatározó eleme a szépségápolásnak, és nem véletlenül. Kifejezetten ajánlott a nedvességtartalmat vesztett bőr kezelésére, a számos további jótékony hatása mellett. Egy korábbi bejegyzésünkben megtudhatod, melyek ezek.

  • Shea vaj:

A karitéfa gyümölcséből, a shea dióból nyerik ki a shea vajat. Magas vitamintartalma mellett szuper bőrregeneráló, segít megőrizni annak rugalmasságát és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Melyik termékünk tartalmazza őket?

Az aloe vera a zöld testápoló és a zöld kézkrém, a shea vaj pedig mind a három testápoló, továbbá a rózsaszín és a zöld arckrém fő alkotóeleme.

A termékek az alábbi linken érhetők el: https://shop.vizangyal.hu

Share this :
Blog

Kapcsolódó cikkek

Comment

Post a Comment

Et non est nisl mi vitae faucibus ut nulla amet malesuada bibendum massa vivamus tempor imperdiet posuere fusce adipiscing