Alexandrit Lézeres szőrtelenítés

A bársonyosan puha és sima bőrért.

Fedezze fel a lézeres szőrtelenítést, amely segít megszabadulni a bosszantó szőrszálaktól, ezáltal magabiztosabbnak érezheti magát a bőrében! A lézeres szőrtelenítés egy innovatív eljárás, amely hatékonyan és hosszú távon távolítja el a szőrt, így megfelelő választás mindazok számára, akik szeretnék csökkenteni a szőrtelenítéssel járó kellemetlenséget és időigényt.

Telefonos időpontfoglalás: +36 70 333 3010

Hogyan működik?

A kezelés egyik legnagyobb előnye az eredmények tartóssága. A lézerfény hatékonyan célozza meg a szőrszálakat, amelyek elpusztulnak, így már a kezelések során is érezhető lesz a bőrön a változás. A kezeléssorozat végére a szőrszálak teljesen eltűnnek, és még az esetleges újranövekedő szőrszálak is vékonyabbak és ritkábbak lesznek, mint korábban. Ezáltal örök időre búcsút inthet a folyamatos borotválkozásnak, epilálásnak vagy viaszolásnak.

Telefonos időpontfoglalás: +36 70 333 3010

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Biztonságos és fájdalom mentes

Smart Cooling technológia

Bársonyosan puha és sima bőr

Teljesen végleges szőrtelenítés

Egyedileg a bőrtípushoz igazítva

Alexandrit lézeres technológia.

Azáltal, hogy megfelelően kombináljuk a genetikai adottságokat, az öröklött hajlamokat és egyéb tényezőket, valamint a speciálisan kifejlesztett lézertechnológiát és a szakértői tapasztalatot, elérhetjük a végleges szőrtelenítés sikerét. A legújabb és leghatékonyabb eszközünk, az Alexandrit lézer, különleges felületkövető szkennelővel rendelkezik, amely nagyobb pontossággal és gyorsasággal vezet a kívánt eredményekhez a világon elérhető legmodernebb technológia segítségével.

Az Alxendrit lézer kezelőfeje, vagyis a szkenner néhány másodperc alatt halad végig a kezelendő felületen, olyan precízen, hogy egyetlen szőrszálat sem hagy ki a kezelés során. Ennek eredményeként kb. 12-14 nap múlva a kezelt területről kihullanak a szőrszálak és nem marad más csak a selymesen puha bőr.

Felejtsd el örökre a borotvát!

Legyen szó lábakról, hónaljról, arcról vagy egyéb testrészekről, legújabb technológiás lézeres szőrtelenítő gépünk azonnal látható eredményt varázsol.

A lézeres szőrtelenítés gyors és hatékony módszer. Az egyes kezelések rövid időt vesznek igénybe, így akár a munka utáni szabadidőben vagy hétvégi pihenések alkalmával is könnyedén beilleszthetők a napi rutinba. A legtöbb területre körülbelül 5-6 kezelés szükséges, a kezelések között pedig általában néhány hetes szünetet kell tartani. Az eredmények azonban már az első kezelésektől láthatók, és ahogy halad előre a kezeléssorozat, egyre jobban észreveheti a bőr simaságát és szabadabb érzését.
HOGYAN SPÓROLHATSZ?

MITŐL MEGBÍZHATÓBB AZ ALEXANDRITOS KEZELÉS, MINT A TÖBBI?


Foglalj időpontot hozzánk!

Szakértő kollégáink várják a megkereséseket és kézségesen segítenek bármilyen jellegű speciális és egyedi kérdésben!

Telefonos időpontfoglalás: +36 70 333 3010

Vendégeink véleményei

A csodálatos kezelésről vendégeink is beszámoltak.

4.78 értékelés
139 elégedett vendég

Nagyon kedvesek voltak a szalonban. A kezelés egyszerűen fantasztikus volt. Csak ajánlani tudom.

Felföldi Edina

Elégedett vendég

Eleinte kicsit kételkedtem benne. De az eredmény önmagáért beszél. Nagyon szuper!

Horváth Laura

Elégedett vendég

A lábam teljesen simák lettek. Teljesen eltüntették az összes szőrt róla. 5 kezelés alatt végeztünk is.

Szerencsi Edina

Elégedett vendég

Csak ajánlani tudom. Szuper a szalon és a lézeres kezelés sem volt kellemetlen egyáltalán. Imádom.

Pajor Szandra

Elégedett vendég

A hónaljamat mentem hozzájuk szőrteleníteni. Azóta elfelejthetem a borotvát.

Gerei Mária

Elégedett vendég