Szolgáltatások

Avatar - Kék arckezelő kabin

A kék kabin az avatar arckezelő fantázianevet kapta, ahol ásványvíz alapú hidratáló kezeléseink hozzájárulnak a sejtek megújulásához , kisimultabb, üdébb bőrt eredményezve. Dr. Derm által fejlesztett kozmetikai gépek, a legkorszerűbb kezelőfejek segítségével juttatjuk az orvosi tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe.

Office Angel - Rapid arckezelés

Gyors felfrissülés akár egy ebédszünet alatt. Könnyed, frissítő, hatóanyagos masszázs, hogy újult erővel folytathasd a napot.

Pure Angel - Tisztító arckezelés Cryo bőrnyugtató terápiával

Kíméletesen, mégis hatékonyan távolítjuk el a bőrben felhalmozódott szennyeződéseket. A kezelést hydra touch eljárással, és cryo bőrnyugtató terápiával egészítjük ki a még jobb hatás érdekében. Cryo bőrnyugtató kezelésben kiaknázhatjuk a hideg terápia neuroimmunológiai hatásait és jótékonyan csökkenthetjük a Hydratouch és tisztitás során kialakult bőrpírt.

Hydra Angel - Ultrahangos hidratálás

A hydra touch kezelő gép használatával, finoman peelingezzük a bőrt tejsavval kiegészítve, majd hialuronsavas ampullát juttatunk a bőrbe ultrahanggal. A manualitás sem maradhat el a kezelésből, hidratáló arc-, és dekoltázsmasszázzsal engedjük útjára a vendéget.

Archangel – Stresszoldó arckezelés férfiaknak

Természetesen a férfiak különleges ápolására is gondoltunk. Tisztítással, feszültségoldó arcmasszázzsal fűszerezett kezelésünk során a ráncok feltöltéséért felelős hatóanyagokat is mélyre juttatjuk a bőrben, teljes megújulást, kisimulást eredményezve egy stresszes nap után.

Boosted Angel - Rádiófrekvenciás kollagén serkentő arckezelés

Komplex kezelés, melyben rádiófrekvenciával stimuláljuk a bőr kollagén termelését, majd ultrahangos hatóanyag bejuttatása szállunk szembe az idő múlásával. A Mezoforte® Multi Laser rádiófrekvenciás ránctalanításához a bipoláris kezelőfejet használjuk. A rádióhullámok a kezelőfejbe épített két pólus között áramlanak, biztosítva a bőr felületének megújulását és az azonnali látványos hatást.

Ja’detox - Méregtelenítő arcmasszázs jade kővel

Egy méregtelenítő manuális kezeléssel kényeztetünk, amelyhez a fehér kaolint és a fehér jade követ hívtuk segítségül, ugyanis a fehér szín a gyógyításban és a megtisztulásban univerzális hatással bír. Egyedülálló, mélyrelaxációs, méregtelenítő hatású kezelés, melyben a kaolin pakolás segíti a méreganyagok távozását és az ásványianyag feltöltést. Az arckezelés során használt fehér jade kővel végzett ritmikus, ismétlődő masszázsmozdulatok pihentetik az elmét és elsimítják a mimikai ráncokat, így a kezelés végére általánosan jobb közérzet, derűs lelkiállapot érhető el. Ásványianyag feltöltő, méregtelenítő, relaxációs kezelés a bőr és lélek harmóniájának egyensúlyáért.

Fresh Angel - Bőrmegújító soft lézer stimuláció

Soft lézer segítségével késztetjük megújulásra a bőr mélyebb rétegeit, és vesszük fel a harcot az akne okozta hegekkel, pigmentfoltokkal, valamint a ráncok mélységét is csökkentjük a lézer technológiának köszönhetően.

Ageless Angel - Tű nélküli mezoterápiás ránctalanító arckezelés

Bőrtípusnak megfelelő, analitikai tisztaságú hatóanyagos ampullát (hidratáló, anti-aging, akne ellenes) juttatunk be az elektroporáció elvén működő mezoterápiás gépünkkel a bőr mélyebb rétegeibe. A rádióhullámok megnyitják a bőrben a sejtmembránokat, így juttatva be a megfelelő orvosi hyaluront az arc-, és dekoltázs bőrének mélységeibe.

VIP Angel - Komplex luxus kényeztető arckezelés

Hogy igazán angyali szárnyakat kapj, válaszd a VIP kezelésünket! Rádiófrekvenciás kollagénstimulációval inditva a rugalmas bőrbe mezo-ionto technikával elvégezzük a legmélyebb rétegekbe való hatóanyag juttatást a bőr jelenlegi állapotát megkívánó ampullával, majd Cryo terápiás és manuális eljárásokat alkalmazva elősegítjük a regenerációt. A köztes kollagénpakolás alatt kényeztető karmasszázsban részesülnek a VIP angyalok.

Szemöldöktetoválás

Soft Powder:
Az egyik legkedveltebb technika a szemöldöktetoválásoknál. Tökéletes választás, ha szeretnéd megkönnyíteni a reggeli készülődést, hiszen ezzel a technikával igazán természetes, smink hatást érünk el. Keretet ad az arcodnak, lágyítja a vonalakat, kellemes satír technika!
Microblading vagy szálas technika:
Ez a technika az ultravékony szálak készítésére alkalmas, mellyel egy teljesen természetes hatást érünk el, ám nem minden bőrtípuson alkalmazható.
Make up effect:
Erősebb vonalvezetés, hangsúlyosabb színek. Ha szereted a látványosabb sminket, mindenképp neked ajánljuk ezt a technikát.

Ajaktetoválás

Aquarelle vagy Labello hatás:
Ez a technika egyenletes, púderes kidolgozással készül. Nincsenek éles kontúrok, ám mégis érzéki ajkat varázsol viselőjének. Tökéletesen lehet asszimetriát korrigálni, apróbb hegeket eltüntetni, vagy teltebb hatást elérni vele.
Rúzsos technika:
Itt lassabban dolgozunk, többszörös kidolgozással az intenzív eredményért. Ezt a technikát kifejezetten azoknak ajánlom, akiknek fontos, hogy a mindennapok során erős, látványos sminket viseljenek.

Relax - Rózsaszín testkezelő kabin

A rózsaszín kabin a relax testkezelések színhelye, ahol a zsírbontó kezelések mellett a teljes test hidratálására és relaxációjára helyezik a hangsúlyt szakembereink.

Slim Angel - Álomalak rádiófrekvenciás zsírbontással

Orvosok által kifejlesztett új generációs zsírbontásunkkal, műtéti hegek, zsírleszívás nélkül segítünk elérni az álomalakot. A kezelés során 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, ezzel beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek szétesését. Az anyagcsere javításával, a nyirok- és vérkeringés elősegítésével rádiófrekvenciás kezelésünk hozzájárul a fogyás beindításához.

Fitt Angel - Feszesítő testkezelés

Professzionális testkezelő gépezetünk látványosan csökkenti a narancsbőr mértékét, feszesíti a bőrt, segít a megereszkedett kötőszövet helyreállításában. Már néhány alkalom után a kezelt terület látványosan feszesedik, csökken a cellulit mértéke, csökken a kezelt terület körfogata.

Clay Ceremony - Mélyrelaxációs hátkezelés

Egyedülálló, mélyrelaxációs, méregtelenítő hatású kezelés, melynek során hátmasszázzsal oldjuk az izmokba zárt feszültséget majd különleges tisztaságú agyagpakolás kerül a hátra, segítve a méreganyagok távozását és az energiablokkok oldását. Hatóidő alatt lazító lábmasszázzsal kényeztetjük vendégünket. Ajánlott tisztítókúrák idején a méreganyagok távozásának felgyorsítására, általános kimerültség, túlhajszoltságból eredő fáradtság esetén. Menedzser típusú vendégeinknek kiváló lazító kezelés.

Élénkítő sportmasszázs - 50 perc

Élénkítő sportmasszázs 50 perc
Intenzívebb teljes test masszázs, melynek során erőteljesebb masszázstechnikával fellazítjuk a letapadt izmokat.

Nyomópontos mélymasszázs - 90 perc

Csukló, alkar, könyök alkalmazásával fűszerezett, mélyebb szövetek megdolgozására fókuszáló teljes test masszázs. A lassabb és aprólékosabb masszázstechnikának köszönhetően oldjuk a feszült izmokat. Krónikus fájdalom és izomgörcs esetén ajánlott.

Testtartást javító masszázs - 30 perc

Egy fárasztó irodai nap megszakitására ideális masszázsfajta az ülő munkát végzőknek.

Frissítő hátmasszázs - 30 perc

Egy ebédszünetbe is kényelmesen beiktatható, a megfáradt, igénybe vett derék, hát, nyak, vállöv területek felfrissitésére szolgáló masszázs.

Revitalizáló kéz-, és talpmasszázs - 30 perc

Választható terület átmozgatására szolgáló, frissítő, feszültségoldó hatású masszázs. Talp esetében felszabadítjuk a láb energiapályáit, fokozzuk a vér-és nyirokkeringést. Kézmasszázs alatt az alkar és a tenyér területén végezzük a kellemes, nyugtató kezelést.

Lézeres szőrtelenítés

A kozmetikusoknak gyártott MOTUS AX COSMETIC a DEKA új, BEAUTY & SPA sorozatának tagja, mely kozmetikai szabványoknak megfelelően van bevizsgálva és kozmetikai CE megjelöléssel ellátva, így nem igényel orvosi hátteret. Kozmetikai szalonokban legálisan használható. A test teljes területén, bőrszíntől és évszaktól függetlenül alkalmazható Dr. Derm, DEKA Motus AX lézeres szőrtelenítő gépnek köszönhetően hatékonyan szabadulhatsz meg a nemkívánatos szőrszálaktól a legújabb technológiájú, Alexandrit lézerrel. Fájdalommentes, gyors, és hatékony szőrtelenítés nőknek és férfiaknak egyaránt!

Fitt - Zöld kabin

A harmadik kabin, a fitt zöld szoba mozgásra buzdít mindenkit, az élő izlandi zuzmóval borított falak közé belépve a külső-belső feltöltődés a privát jóga- és pilates alkalmakon is értelmet nyer. A vízre hangolódva, flow jóga alkalmak bővítik repertoárunkat, a Flown’finity jógaruha márka különleges overáljaiban.