ÁRLISTA 2023

Válogasson kezeléseinkből aktuális igénye alapján.

ARCKEZELÉSEK

Az arckezelés ma már széles körben elterjedt és népszerű eljárás, melynek célja az arc megjelenésének javítása és a bőr állapotának frissítése. A kezelés során különböző módszereket alkalmazunk, amelyek együttesen segítenek kiküszöbölni az öregedés jeleit, fokozni a bőr rugalmasságát és ragyogását.

TESTKEZELÉSEK

Találd meg a testi lelki harmóniát! Ha új és hatékony módszert keresel az egészség és a harmónia eléréséhez, a mi testkezeléseink azok, amit keresel. Tapasztald meg a test és az elme egységének erejét, és frissülj fel akár már egy óra alatt is.

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Fedezze fel a lézeres szőrtelenítést, amely segít megszabadulni a bosszantó szőrszálaktól, ezáltal magabiztosabbnak érezheti magát a bőrében! A lézeres szőrtelenítés egy innovatív eljárás, amely hatékonyan és hosszú távon távolítja el a szőrt, így megfelelő választás mindazok számára, akik szeretnék csökkenteni a szőrtelenítéssel járó kellemetlenséget és időigényt.

NŐI

FÉRFI

SZEMÖLDÖK ÉS SZEMPILLA

leíró szöveg
leíró szöveg
leíró szöveg
leíró szöveg

SMINKTETOVÁLÁS

A választás a tiéd. Varázsold egyedivé megjelenésed! Az ajak sminktetoválás forradalmi megoldást kínál a tartós és gyönyörű ajkakért! Ez az innovatív eljárás lehetővé teszi, hogy a szépségszalonban tapasztalt és képzett szakember hosszantartó hatást érjen el az ajkainkon.

Ennek a csodálatos módszernek számos előnye van. Először is, elfelejthetjük az időigényes és naponta megismételt sminkelést. Az ajak tetoválásával minden reggel tökéletes ajkakkal ébredhetünk, ami ideális megoldás azoknak, akik mindig rohanásban vannak.

KÉZ - ÉS LÁBÁPOLÁS

leíró szöveg
leíró szöveg
leíró szöveg
leíró szöveg

KÜLÖNLEGESSÉGEK

leíró szöveg
leíró szöveg
leíró szöveg
leíró szöveg

  MASSZÁZSOK

  leíró szöveg
  leíró szöveg
  leíró szöveg
  leíró szöveg

  FITT KABIN

  A fitt zöld szoba mozgásra buzdít mindenkit, az élő izlandi zuzmóval borított falak közé belépve a külső-belső feltöltődés a privát jóga- és pilates alkalmakon is értelmet nyer. A vízre hangolódva, flow jóga alkalmak bővítik repertoárunkat, a Flown’finity jógaruha márka különleges overáljaiban.